top of page

Annelise tilbyder coaching 

Da jeg netop har færdiggjort den 2 årige uddannelse som Nordlys Mastercoach, men mangler at blive certificeret, søger jeg pt."kaniner", som har behov og lyst til at tale med et lyttende og empatisk menneske om deres udfordringer.

 

Det kan være du har det svært i forhold til dine relationer, familie, venner og på arbejdet.

Måske er du stresset - føler dig trist og modløs, så kan en befordrende coachingsamtale være forløsende for at få skabt ny energi, til at finde dine ressourcer frem.   

 

Det kan også være en stor hjælp, at finde ud af din personlighedstype, som kan være afgørende for, at finde en forståelse for dine egne og ikke mindst andres reaktioner og væremåde. 

For at undersøge hvilken personlighedstype du er, anbefaler jeg, at du tager en enneagram test på nettet, hvor du kan se hvilken type, du overvejende er. Vi indeholder alle typer, men, der vil være en eller et par stykker, som træder mere tydeligt frem. 

 

Hvis du synes, at du gerne vil prøve en Coachingstime eller et forløb på evt. 3 gange hos mig kan du bestille tid i min kalender. 

Ps. For at jeg kan forberede mig på vores samtale, er det vigtigt, at du sender mig et Temabrev ( en mail om dine udfordringer eller ønsker om at opnå klarhed og indsigt i dine ønsker og handlemuligheder. 

Hvis du ønsker enneagram coaching også dit testresultat af din enneagramtype. 

 

Da jeg tillige er uddannet massageterapeut og klangpraktiker ( se under klangmassage )er der også mulighed for en kombination af coaching og massage. Klangmassage er  yderst velegnet til stresssymptomer.

 

Alt hvad der bliver talt om i sessionen er fortroligt, og vil kun blive bragt op igen på din foranledning.

Som kanin er prisen for en coachingstime 300, kr. Har du brug for flere coachingsessioner kan vi finde en samlet pris.

 

OBS: Efter 30 april 2024 vil timeprisen stige til 600 kr. 

Prisen for en kombination af coaching og massage vil koste 800 kr.

Der betales med kontanter eller på mobilpay

Bestil tid i kalender og klik på linket: onlinebooq

bottom of page